Samen Gezond: Brasserie de Poorten en duurzaam huislabel De Guijt

Niets zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je fit en sterk. Hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Kom maar op! Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je voelt. Kies bewust. Kies verse groenten en fruit, huisgemaakte sappen en soepen, lokaal smaakvol vlees, onweerstaanbare broodjes of salades en verantwoorde snacks. Met goede voeding bruis je de dag door. De Guijt, barstensvol levenslust!

Kies bewust

De Guijt daagt iedereen uit om bewust te kiezen; thuis, op het werk of tijdens een avondje uit. Dat voelt niet alleen goed, je presteert ook beter en dat geeft nog meer energie. De Guijt is gebaseerd op vier basiswaarden; gezond bezig, zuinig op onze wereld, diervriendelijk en huisgemaakt. De Guijt is daarbij niet snel tevreden. Wat vandaag goed is, kan morgen beter. Met ieder product hebben we een enorme ambitie, elke dag weer wordt daaraan keihard gewerkt. Dat doen we niet alleen. Het team bestaat uit top chefs actief in eigen keuken, leveranciers, voedingsdeskundigen en wetenschappelijke organisaties. Die ambitie is onder andere gericht op minder suikers, zouten en vetten. Behoud van vruchtbare bodems. Veel minder food miles. Behoud van alle vitamines en mineralen. Aanzienlijk beter leven voor dieren. Bereid in eigen keuken. Heldere herkomst van producten. Eerlijke leveranciers en producenten. Geen kunstmatige kleuren geurstoffen. Geen schadelijke E-nummers en nog enorm veel andere criteria. Elke dag slimmer, elke dag beter!

Eerlijk verhaal

De Guijt gaat die uitdaging graag aan. Omdat het kan! Door te zoeken, te proberen, te falen, vol te houden en te slagen. En vooral door er eerlijk over te zijn en erover te communiceren. Daarom durven wij te zeggen dat De Guijt-producten altijd de beste keuze binnen iedere productcategorie zijn. Zonder twijfel!

De Guijt, barstensvol levenslust!