Maak kennis met chef-kok Rik van Kempen

Passie, liefde en ambacht zijn de belangrijkste ingrediënten die in elk gerecht van onze menukaart terugkomen. Hiermee werken mijn team en ik elke dag, zodat u (h)eerlijk kunt genieten van alles wat we voor u koken. Altijd met zorgsamengesteld en bereid, zodat ieder gerecht tot de laatste hap lekker en spannend blijft.

Barstensvol levenslust

De producten waar we mee koken zijn puur en vers. Onze (kinder)menu’s en gerechten zitten barstensvol levenslust; Brasserie de Poorten werkt met De Guijt-producten die zorgen voor een smakelijke, gezonde en energierijke maaltijd. Altijd huisgemaakt en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Wij staan achter onze producten, volledig; daarom gaan we ook op zoek naar boeren en leveranciers die net dat beetje meer van zichzelf vragen en voor meer dan 100% achter hun product staan.

Fantastische gerechten!

Het werken met mooie producten en daar een fantastisch gerecht van maken maakt het koks-vak extra leuk én zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ben. Ik zie het ook meer als m’n hobby dan als werk.

Geniet,

Rik van Kempen
Chef-kok Brasserie de Poorten

Boshuys_Ko...